Rum til egenomsorg / Blid yoga / lydhealing & meditationKære dig


På denne eftermiddag inviteres du på en rejse ind i dig selv, hvor der gives rum til, at du kan praktisere egenomsorg og forberede krop og sind på lydhealingen.

Med hjælp fra yogaen, får du plads til at mærke og lande i dig selv og lade din krop op gennem blide bevægelser og stræk, der sender næring og nærvær til den øvre del af kroppen - øvre ryg, skuldre, nakke.

Sidste del af timen vil bestå af hjerteåbnende yin yogastillinger samt guidning i subtil selv-massage, der stimulerer kroppens væv og giver dig plads til at møde dig selv med omsorg.

Vi afslutter med en lydhealing- og meditationssession. Gennem et lydbad kan du opleve større afslapningsdybder og lethed. Kvaliteten af de toner, der kommer fra tibetanske gong, krystal- og sangskåle, blækspil, trommer, og mange andre helbredende instrumenter, har magten til at skifte energi i dit sind og din krop.

Vibrationerne fra disse unikke instrumenter har de ideelle frekvenser til at afbalancere hvert af elementerne i kroppen, stimulere deres korrekte vibrationsenergi og skabe en meget naturlig og rolig tilstand af væren.


Om underviserne:


Josefine Louise Heininge. Mit første møde med yogaen var en opdagelsesrejse indad. Gennem bevægelse og meditation, oplevede jeg lidt efter lidt at mærke mig selv på ny, og genfinde en indre balance og bevidsthed, fysisk, psykisk og energetisk. For mig handler yoga og bevægelse ikke om at se ud eller præstere, men om at turde møde sig selv fra et nærværende ståsted. Min vigtigste opgave som underviser er, at møde dig i øjenhøjde og skabe et trygt rum, hvor der er plads til at du kan være dig. Bag mig har jeg en 200 timers yogauddannelse samt en 50 timers yin yoga uddannelse, og en igangværende professionsbachelor uddannelse i psykomotorisk terapi.

Rosángela Acosta er dybt inspireret og betaget af traditioner der vækker krop, sind og sjæl. Ro har mere end 7 års erfaring med at lære folk at finde deres indre styrke og visdom. Desuden har hun været vært for retreats event og begivenheder både i Den Dominikanske Republik, hvor hun blev født, og i Danmark, hvor hun i øjeblikket bor

Praktisk info:


Dato: 25. oktober
Tid: 16-18.15
Hvor: Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 Østerbro, København.
Pris: kr 300 // Mobilbetaling til 27838190 og tilføj dit navn og din e-mail. Reach out her, hvis du gerne betale på en anden måde.

* Begrænset tilgængelighed *

Der er plads nok til et begrænset antal mennesker på stedet, så vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger ift. COVID-19 retningslinjer.

-2 meter afstand, mens du laver fysiske aktiviteter som yoga, dans, bevægelse eller meditation.
- undgå fysisk kontakt, for eksempel knus, kys, håndtryk.
-nys eller host på albuen.
- du må ikke møde op, hvis du i løbet af de sidste 14 dage har været i kontakt med en person, der er forurenet med COVID-19, eller hvis du er blevet forurenet.
- Venligst deltag ikke, hvis du er syg, eller hvis du inden for de sidste 14 dage har været tæt på mennesker inficeret med COVID-19.


Hvad skal man medbringe:


Din egen yogamåtte, puder, tæpper, en kop og en flaske vand. Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.


Alle er velkomne. Vi glæder os til!
Josefine og Ro. *Disclaimer* Your use of these sessions indicates your understanding of the following: The information and resources contained on these workshops are not intended to assess, diagnose, or treat any medical and/or mental health disease or condition. The use of these sessions does not imply nor establish any type of therapist-client relationship. Furthermore, the offerings obtained from it should not be considered a substitute for a thorough medical and/or mental health evaluation by an appropriately credentialed and licensed professional.


Mark
©Ro Atelier 2023 — All Rights Reserved.